Nieuws

Marianne stopt bij de crew van de Strandvijfdaagse.

Lieve mensen, helaas moeten we jullie melden dat Marianne gaat stoppen met de Strandvijfdaagse.

Marianne, je bent de moeder van onze CREW, je hebt altijd je luisterend oor klaar voor ons en voor de wandelaars. Wij vinden je een ontzettend gezellig mens en waarderen de tijd die je, ook samen met Arie, met ons hebt doorgebracht. Wij gaan je ontzettend missen!

Het spreek voor zich dat je altijd welkom bent, we zullen je met open armen ontvangen.

Nogmaals dank voor alles wat je voor iedereen hebt gedaan!!

Dikke kus,

De voorzitter en zijn blauwe CREW

Etappe Tour de France

Vertrek Bus vanuit Rockanje voorafgaand aan de Strandvijfdaagse (5 juli 2015).

In verband met de etappe van de Tour de France van Utrecht naar Neeltje Jans hebben wij het vertrek van de bus vanuit Rockanje vervroegd naar 11:30.

De route van de etappe is via onderstaande afbeelding te zien. Vanaf 13:00 uur is het gedeelte van het parcours rond Hellevoetsluis afgesloten tot ongeveer 17:30 (gebied N57 bij Hellevoetsluis/Haringvlietdam).

Vanwege de verwachte drukte aan het einde van de middag hebben wij besloten om vóór de wegafsluiting te vertrekken vanuit Rockanje

Dit houdt in dat de deelnemers die voorafgaand aan de Strandvijfdaagse de auto willen parkeren in Rockanje en met de bus naar Vlissingen reizen uiterlijk 11:30 in Rockanje aanwezig moeten zijn.

Vanuit onze organisatie zullen CREW leden aanwezig zijn op de parkeerplaats bij de Eerste Slag. Vanaf hier wordt ook uw bagage vervoerd naar Vlissingen.

Etappe Tour de France

Copyright © Stichting Strandvijfdaagse 2015 | Sitemap | T: 06-13764703